De Amsterdamse Satéboot

Pittige saté en verfrissende drankjes op het water

Wilt u de Amsterdamse grachten beleven onder het genot van een pittig hapje en verkoelend drankje? Dan is de Amsterdamse satéboot de perfecte oplossing. Onze satéboot is de ideale locatie voor een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Niet voor niets is de Amsterdamse satéboot een van onze populairste arrangementen.

Dit all inclusive arrangement bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van twee uur met een uitgebreid satébuffet en onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Satébuffet

Het satébuffet bestaat uit de heerlijkste gemarineerde saté van malse kippendij met authentieke satésaus. Ook krijgt u gebakken aardappeltjes, salade, kroepoek, atjar en stokbrood. Ons bedienend personeel vult uw glazen terwijl u geniet van het heerlijke buffet. Dit arrangement is inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Relaxte avond met vrienden

Laat u volledig in de watten leggen op onze Satéboot. Deze kunt al vanaf 15 personen huren voor € 74,50 p.p. Voor groepen vanaf 25 personen betaalt u € 64,50 p.p. Daarbij heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u zelf voor het entertainment zorgen, maar u kunt dit ook aan ons uitbesteden. Er is veel mogelijk bij Rederij de Nederlanden. Wilt u naast de Satéboot een proeverij doen? Dan kan dat met een bier-, wijn-, champagne- of cocktailproeverij. Of houdt u het liever simpel met muziek naar eigen keus, onder het genot van een heerlijke saté? Wij richten uw middag of avond volledig naar uw wens in.

Unieke ervaring op het water

Wat is er beter dan Amsterdam vanaf het water ontdekken? U kunt de Amsterdamse Satéboot al vanaf 18 personen huren. Er zijn mogelijkheden voor verschillende groepsgroottes. Leer collega’s van andere afdelingen beter kennen op de gezelligste boot van Amsterdam. Of organiseer een relaxte avond met vrienden en vriendinnen. De Satéboot zal ervoor zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over die gezellige middag of avond op het water.

Meer informatie over de Satéboot of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?


Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven citytender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden