Winter cruise Amsterdam

Heeft u in de wintermaanden iets te vieren en wilt u dit op een originele manier doen? Laat u dan verrassen door Rederij de Nederlanden tijdens een Winter Cruise door hartje Amsterdam. Tijdens een boottocht maken collega’s op een ongedwongen manier kennis met elkaar. Zorg er met uw vrienden of familie voor dat deze middag of avond de boeken in gaat als de beste dag die jullie ooit hebben beleefd.

Het wordt ouderwets genieten tijdens onze all-inclusive Winter Cruise. Dit arrangement bestaat uit 2 uur varen, overheerlijke oudhollandse stamppotten en onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

Het winterse Amsterdam per boot ontdekken

Met deze Winter Cruise door de Amsterdamse grachten ziet u het winterse Amsterdam eens vanuit een ander oogpunt. Nadat u de kerstmarkt heeft bezocht, stapt u op onze luxe boot om u te laten verrassen met een stamppot buffet, waarbij u de keuze heeft uit verschillende gerechten en bijgerechten. Deze gerechten zijn bereid door onze professionele kok en worden uitgeserveerd door ons vriendelijke personeel.

Nadat u de hele dag door het koude Amsterdam heeft gewandeld, is het hoog tijd om op te warmen. Waar kan dit beter dan tijdens een geheel verzorgde Winter Cruise? Met voorrang het leukste slot van een gezellige dag met uw vrienden, familie of collega’s. Onder het genot van een drankje en warm eten neemt u gezellig met uw naasten de dag door. Een Winter Cruise is ook heel geschikt als u uw personeelsuitje eens anders wilt aanpakken. Voor elke groepsgrootte en elk doel is er wel een mogelijkheid bij ons. Wij zijn zeer flexibel en al jaren gespecialiseerd in het organiseren van cruises, zowel in de zomer- als in de wintermaanden.

Twijfel niet en vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de Winter Cruise die u het mooie Amsterdam vanaf het water laat zien. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier. 

Combineer met een stamppot buffet

Stamppot buffet

 • Stamppot zuurkool
 • Stamppot rauwe andijvie
 • Stamppot ui en peen
 • Kapucijners met spek
 • Huisgemaakte gehaktbal in de jus
 • Gemarineerde speklap
 • Rookworst
 • Bijgerechten
 • Piccalilly, zilveruitjes en mosterd

Optioneel:

 • Dessert in glaasje a € 3,85
 • Bitterkoekjes pudding met slagroom
 • Griesmeelpudding met bessensap

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?


Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven citytender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden