Wijnproeverij Amsterdam

Genieten van bijzondere wijnen op het water

Ons all inclusive arrangement de Wijnproeverij Amsterdam bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van anderhalf uur op een comfortabele boot. Beleef de monumentale grachten terwijl u samen met vrienden, familie of collega’s geniet van bijzondere wijnen, die vakkundig worden toegelicht door de sommelier van wijnspecialist Arisz.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 64,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 69,50 p.p.  

Exclusief arrangement voor wijnliefhebbers

Onze wijnspecialist Arisz et al stelt voor het arrangement Wijnproeverij Amsterdam een bijzonder palet samen van rode en witte wijnen. Al proevend maakt u een reis door verschillende wijnlanden, langs bekende en onbekende wijnhuizen, terwijl de sommelier de verschillende smaken toelicht.

Zelf uw wijnen kiezen

In overleg met onze wijnspecialist kunt u ook zelf een rijke variatie aan proefwijnen samenstellen. Als u van tevoren aangeeft dat u al een palet of specifieke wijnen, druiven of landen wilt laten proeven, dan brengen wij u in contact met onze wijnspecialist om de mogelijkheden te bespreken.

Varen en wijn

Fraaie wijnen en varen op klassieke schepen gaan prima samen. Voor de incidentele wijndrinker, de liefhebber en de wijnconnaisseur hebben wij in samenwerking met onze wijnspecialist aan boord een uitgebreide wijnproeverij samengesteld. Laat u verrassen en boek bij ons een wijnproeverij aan boord.

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren. Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam. Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?

Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van tevoren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Boek een fantastische ervaring met Wijnproeverij Amsterdam. Voor meer informatie over onze Wijnproeverij Amsterdam of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven city tender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden