Amsterdam Light Festival logo

 

Amsterdam Light Festival - Kerstvakantie arrangementBeleef het Amsterdam Light Festival vanaf het water
De ultieme manier om het Amsterdam Light Festival te beleven is natuurlijk op de grachten. Rederij de Nederlanden heeft voor maandag 28 december 2015 een speciaal arrangement samengesteld.

Aan boord van  één van onze klassieke schepen kunt u 1,5 uur van het Amsterdam Light Festival genieten. Ondertussen serveren onze barmatrozen een hapje en een drankje. Een geweldig en origineel avondje uit met vrienden, buren of familie. Dit alles voor een all-in prijs van €29,50 per persoon (excl. boekingskosten van Ticketscript.nl)

Amsterdam Light Festival 2015
Amsterdam Light Festival is het winterse lichtfestijn voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam is ruim 50 winterdagen het sfeervolle decor voor het licht- en waterfestival. Het festival toont verschillende lichtsculpturen en projecties van hedendaagse (internationale) kunstenaars in de openbare ruimte met als thema ’Vriendschap’.

De vaarroute, Water Colors, toont alle kunstwerken in de Amsterdamse grachten en de Amstel. Het festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de stad letterlijk in de schijnwerpers zet en de bezoeker in beroering brengt.

Details arrangement:

  • Datum: maandag 28 december 2015
  • Op- en afstaplocatie: steiger Singel 359, restaurant d’Vijff Vlieghen
  • Opstaptijd: tussen 18:15 – 18:30 uur
  • Duur vaartocht: 1,5 uur van 18:30 tot 20:00 uur
  • Vaartocht op een klasieke boot met verwarming en WC aan boord
  • Aan boord liggen informatieboekjes over de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival
  • Inclusief hapjes en drankjes*
  • Prijs per ticket: €29,50 (excl. reserveringskosten)

* Vaartocht is incl. gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn, frisdranken), een trio van nootjes en een plateau met kaas en worst.

Tickets voor het kerstvakantie arrangement: UITVERKOCHT


Deel deze pagina:
[addtoany]