Altijd een gerecht dat bij uw wensen past.

Wilt een rondvaart door Amsterdam maken en lekker eten aan boord met vrienden, collega’s of familie? Rederij de Nederlanden heeft tal van opties die een rondvaart combineren met culinair genieten op de Amsterdamse grachten.

Aan boord van de grote cruise-liners is in de jaren ’30 een culinaire cultuur opgebouwd die wij bij Rederij de Nederlanden voortzetten. Van goed doch eenvoudig tot haute cuisine: veel is mogelijk op onze klassieke schepen. Hieronder vindt u een proeve van de mogelijkheden. Terwijl uw gasten genieten van al het moois dat Amsterdam vanaf het water te bieden heeft bereiden onze koks uw maaltijd of hapjes voor. Met diëet wensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden. Welkom aan boord! 

Varen met een verrukkelijk buffet aan boord

Varen met een smakelijk koud en warm buffet kan bij ons al vanaf € 32,50 per persoon (excl. btw en excl. boothuur). Onze buffetten worden met dagverse producten bereid. De warme gerechten worden in buffetwarmers aan boord gebracht zodat alles op de juiste temperatuur geserveerd wordt. Meer informatie over onze buffetten vindt u hieronder:

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden