Boot huren voor Koningsdag in Amsterdam?

Wil je met een groep een boot huren voor Koningsdag in Amsterdam?Of wil je liever een pre- of after-Koningsdag feest organiseren, samen met vrienden, familie of collega’s? Rederij de Nederlanden biedt de perfecte oplossing voor een fantastische dag op het water tijdens Koningsdag. Bij Rederij de Nederlanden maken we van iedere vaartocht een feest. 

Tijdens Koningsdag kun je met ons genieten van de vele festiviteiten die in Amsterdam plaatsvinden. Terwijl jij ontspant op het dek van onze luxe schepen, vaart onze professionele bemanning je langs de meest prachtige plekken van de stad.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact op om de opties door te spreken. Gelijk een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

De leukste arrangementen op het water

Onze all inclusive arrangementen bieden je de mogelijkheid om optimaal te genieten van je dag op het water. Met een vaste prijs per persoon weet je precies waar je aan toe bent en kan je onbezorgd genieten van het mooie uitzicht. Onze arrangementen zijn inclusief drankjes en hapjes, zodat je niets tekortkomt tijdens de vaartocht. 

Vaartocht op maat?

Liever een vaartocht op maat? Dan kan dat natuurlijk ook bij Rederij de Nederlanden. Ons team staat klaar om jouw wensen te bespreken en samen met jou een onvergetelijke vaartocht samen te stellen. Of het nu gaat om een bepaalde route, specifieke cateringwensen of andere persoonlijke voorkeuren, wij denken graag met je mee.

Onze schepen zijn geschikt voor elk type weer