Nieuwjaarsborrel of diner organiseren

Wilt u het jaar goed beginnen met een gezellige nieuwjaarsborrel of een bijzondere lunch of diner? Doe dat dan in stijl op een van onze boten in de wateren van Amsterdam! Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl u door onze prachtige hoofdstad vaart. We hebben boten die geschikt zijn voor grote groepen en arrangementen voor elk type lunch, borrel of diner. 

Fleur januari op met een speciale nieuwjaarsreceptie in samenwerking met Rederij De Nederlanden!

Ideeën voor nieuwjaarsborrel of diner

We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Misschien is het een leuk idee om de borrel of diner te combineren met een vaartocht langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival? Geen probleem, wij zijn officieel partner van het festival en kunnen een mooie route voor u uitstippelen.

Wilt u liever een feest met muziek en dans terwijl we varen over het IJ? Ook dat is mogelijk! Wij organiseren samen met u een prachtige avond om nooit meer te vergeten.

Dineren aan boord? Ook dat kan! Inclusief bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij. We bieden een hoop morgelijkheden aan in samenwerking met diverse organisaties in Amsterdam.

Neem gerust contact op om met onze medewerkers na te denken over een leuke invulling van uw borrel.

Borrelarrangementen

Gaat u liever voor een kant-en-klaar arrangement? Kijk dan eens naar één van de onderstaande opties:

Borrelboot Amsterdam

Bierproeverij Amsterdam

Champagne Cruise

Cocktail Cruise

Varend Bruin Café

Wijnproeverij aan boord