Bel direct 020 – 4233006

Overdekte boot huren Amsterdam

Een overdekte boot huren Amsterdam bij Rederij de Nederlanden al vanaf € 180,- per uur excl. btw. Al onze boten zijn overdekt en huurt u met een schipper. Wilt u een overdekte boot huren in Amsterdam? Wij zijn dé specialist van Amsterdam voor verhuur van overdekte boten.

Overdekte boot huren Amsterdam

U kunt onze overdekte boten huren met catering, maar u kunt ook zelf uw eten en drinken meenemen. Bekijk ook eens onze all-inclusive arrangementen. U betaalt dan per persoon een vaste prijs, waar de boothuur al bij inbegrepen is. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Swipe en klik

Overdekte boot huren met schipper in Amsterdam

Varen door Amsterdam is fantastisch. Of u nu met zakenrelaties, familie of vrienden wilt varen. Het is een origineel idee om een overdekte boot met schipper in Amsterdam te huren om door de grachten te varen. Uw schipper staat borg voor een zorgeloze tocht.

Rederij de Nederlanden verhuurt schepen voor groepen van 2 tot 175 personen. Als u een overdekte boot met schipper wilt huren in Amsterdam heeft Rederij de Nederlanden voor u verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit een chique salonboot, klassieke trekschuit of één van onze grote IJ-schepen. Alle boten zijn overdekt en worden verhuurd met schipper.

Proost van Sint Jan - Overdekte boot huren Amsterdam
Onze overdekte salonboot Proost van Sint Jan
Overdekte boot huren Amsterdam - Multatuli op de gracht
Multatuli op de gracht

Varen met familie

Varen met familie, vrienden of zakelijk

Of u nu wilt varen met familie, vrienden of een zakelijk vaartocht zoekt? Bij ons kunt u voor alles terecht. Wij verzorgen uw trouwfeest op een boot, partyboot, teamuitje in Amsterdam en vergaderingen aan boord. Een overdekte boot huren in Amsterdam doet u bij Rederij de Nederlanden!

Goedkoper dan u denkt

Varen door Amsterdam is goedkoper dan u denkt. Wij bieden all-inclusive arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Onze BBQ Boot en Borrelboot zijn bijzonder populair. Twee uur lang onbeperkt genieten van onze Hollandse bar, geen verrassingen achteraf maar van te voren vaste afgesproken prijzen. Een overdekte boot huren met een schipper in Amsterdam kan voor een overzichtelijke prijs bij Rederij de Nederlanden.

Bel ons voor meer informatie 020 – 42 33 006.